lauantai 23. elokuuta 2014

Cropped Black

Blogin aloittaminen onkin yllättävän yksinkertaista.
 
Ensimmäinen vaihe on oleellisin. Siihen liittyy muutto ulkomaille ja havahtuminen siihen, että ne ystäväsi, jotka jaksoivat kuunnella intoiluasi muodista, tyyleistä, blogeista, suunnittelijoista ja kaikesta muusta hömpästä, jäivät valtameren toiselle puolelle. Näin saattaa syntyä päätös ryhtyä toimeen ja perustaa neljä vuotta suunnitelma-kansiossa säilömäsi blogi.
Seuraavaksi keksit nimen ja kääntelet tuntitolkulla blogin ulkoasua, koska et ymmärrä aiheesta mitään. Päätät luonnollisesti olla kaikissa otetuissa kuvissa todella viehkeä ja mielenkiintoisen näköinen. Nappaat muutaman kuvan ja toteat, ettet välttämättä ole kumpaakaan.
Ajattelet, että kirjoitat nyt edes muutaman älykkään kuuloisen lauseen, mutta päädytkin listaamaan blogin aloittamisen vaiheita. Noin. Valmis. Tai noh, ei ihan valmis, sillä kaiken maailman linkkejä ja ulkoasun viilaamista on vielä tehtävä runsaasti.
 
All Things Black on siis melko puhtaasti nätteihin asioihin keskittynyt blogi. Tarkoituksena jakaa omien asujen lisäksi mm. street style -henkeä Washington DC:stä, jossa nyt puolitoista vuotta olen asunut. Lisäksi ainakin inspiraatiojuttuja mielen päällä.
 
Jokainen kommentti, ehdotus, kritiikki, palaute ja moikkaus otetaan kuuleviin korviin. Toiveena olisi saada tästä blogista kanava purkaa omia intoilujaan ja toivon mukaan saada joku yhtä innokas ruudun toisella puolella jakamaan ajatuksiaan.
 
Pidemmittä puheitta, alla päivän asua kävelylenkiltä Georgetownissa, joka on mielestäni kauneimpia alueita Washington DC:ssä. Vaatetus aktiviteetin mukainen, joten lenkkarihommilla mentiin.
 


 
 
Top: Vero Moda (cropped by yours truly)
Shorts: Forever21
Knit: Lindex
Sneakers: Nike Roshe run
Earphones: Frends Taylor
Sunglasses: carrera
 
Ehkä viimeisestä kuvasta saa jonkunlaisen käsityksen Georgetownin kauneudesta. Taustana ihan hyvinkin normaali Georgetownin jalkakäytävä. Love it!


//I finally decided to start blogging after 4 years of thinking about it.
I've moved to Washington DC from Finland 1.5 years ago and noticed that all my friends who were kind enought to bare with my fashion enthusiasm are too far away these days.
I'm writing mostly about pretty things and my intrests in fashion but hope to be able to share some streetstyle photos from DC later on.

Welcome and please don't be shy to comment, I'll be listening.Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti