keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Boot me!

Syksy, tuo ihanien kenkien ja kerrospukeutumisen kultakausi. Vaikka kesä on täällä kuumempi kuin monessa suomalaisessa saunassa, on täällä kyllä vuodenajoissa jotain hyvääkin. Syksy tulee ihan liian myöhään, mutta se on pitkä. Parhaimmillaan seuraavaan kevääseen saakka.
Viime talvena oli muutama lumipäivä, mutta pakkanen ei mennyt pahimmillaankaan kovin paljoa nollan alapuolelle. Uggeihin ja untsikoihin ei siis välttämättä tarvitse tukeutua ollenkaan. Mikä lottovoitto!

Myönnän olevani pieni kenkäfriikki ja kengistä ehkä lemppareitani ovat nilkkurit. Joka syksy käynkin kaupoilla silmät kiiluen etsimässä täydellisiä syyskenkiä, vaikka niitä muutamat parit on jo varastoonkin kertynyt.

Vasemmalta oikealle // From letft to right:  Nelly.com, Asos.com, Asos.com, Zara
 
Näistä kuvan kengistä alimmaisen rivin korottomat versiot olen sovittanut ja ensimmäiset lähtivät mukaanikin. Ylärivin Nellyn kengät olen ajatellut mahdollisesti tilata, sillä Nelly.com on hetki sitten aloittanut toimittamisen myös Yhdysvaltoihin. Tosin kenkähyllyssä tällä hetkellä jo yhdet melko samanlaiset on, joten nuo Asos.comin myös kiinnostaisivat kovasti. Hintaeroa vaan on jokunen satanen, joten pitää tätä hieman vielä pohtia ja katsoa sattuisiko vielä jotain kivempaa osumaan silmiin. Kiire tässä ei taida vielä syyskenkien hankintaan muutenkaan olla, sillä ulkona edelleen yli 30 astetta lämmintä.
 
Kertokaahan, olenko ainoa nilkkureihin friikahtanut ja mitä tykkätte näistä mun lemppareista?
 
 
// So I'm a shoe lover and ankle boots are my thing. I'm always super excited when I get to go shopping for fall shoes. These four I've had my eye on for a while now and I've actually bougt the ones in bottom left. These first shoes are from European online store Nelly.com that has just started international shipping. I've ordered a lot from them while living in Finland and I'm happy that they ship here now too. Prices are great and shipping is only 10 dollars. Go check it out.
 
What do you think of these boots and are there any shoe fanatics like me reading this?
 
 
 
Laura
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti