maanantai 15. syyskuuta 2014

Pink Bagpack

 

Pics: Petri H
 
Top: Adidas
Skirt: All Saints
Shoes: Zara
Backpack: River Island
 
Nelly.comin ensimmäinen Amerikkaan tilattu pakettini saapui postissa muutama päivä sitten ja tämä River Islandin tekonahkainen vaaleanpunainen reppu on noussut ehdottomaksi suosikiksi siitä tilauksesta. Osittain johtuu siitäkin kyllä, että tämä taisi olla ainut tilauksen tuote, jonka käyttö näillä keleillä on mahdollista. Yli 20 asteen lämpö ja paksut pörröneuleet yhdessä eivät onnistu houkuttelemaan.
 
Nämä kuvat on otettu autohuollon pihassa, kun vihdoin luvatun 3 viikon korjauksen venyttyä 6 viikkoon, saatiin puhelu, että auto on noudettavissa. Tuulettelin menemään koko metromatkan autokorjaamolle, mutta ei se nouto sitten ihan niin auvoisesti tietenkään mennytkään. Tarkastettiin maalattu kylki ja huomattiin jotain valumia pinnassa. Jäätiin sitten vielä odottelemaan niiden korjauksia hetkeksi ja siinä sivussa käytettiin aika hyödyksi ja napattiin muutama kuva. Onneksi tämä korjaus kesti muutaman kymmenen minuuttia, olisin ehkä heittäytynyt maahan itkemään jos auto olisi pitänyt vielä jättää korjaamolle. Amerikka ilman autoa on raskas paikka.
 
Mitä tykkäätte pinkistä repusta? Onko ihan liian pikkutyttöjen juttu?
 
 
//I received my Nelly.com order few days ago and I'm completely in love with this pink River Island bagpack. This is also the only item from my order that can be used already. 80f and chunky knits don't really match.
 
We snapped these photos as we were picking up our car from the shop. Thank god.
 
What do you think about this bagpack?
 
 
 
LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti