perjantai 26. syyskuuta 2014

Balck & White details

 

 
 
"Virallisella" valokuvaajallani on tänään ja eilen vielä astetta virallisempi päiväduuni vienyt koko päivän, joten nyt asusta on vain yksityiskohtia tarjolla. Näissä näkyy myös se toinen Nelly.com ostokseni, josta eilen juttelin.
 
Asiasta täysin toiseen, mä meinaan tulla hulluksi kun yritän keksiä miten tohon aurinkolasin vasemman linssin yläkulmaan on kuvaan tullu joku numerosarja. Tarkistin, että laseissa se ei ole, eikä kyllä mitenkään käy järkeeni, että se olisi siihen kamerastakaan tullut. Hullua.
 
Joka tapauksessa, jollen huomiseen mennessä oo seonnut päästäni miettiessäni tuota numeroa, laitan tulemaan koko asusta kuvat. Sillä välin toivotan ihan huikeaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!
 
 
//My "official" photographer has to be at his bit more official job for the whole day today and yesterday so I have some detail photos for you meanwhile. In these pictures you can see the other purchase from Nelly.com that I was talking about yesterday.  
 
Byt the way, I'm going mental trying to figure out where did the number series in the left lense of my sunnies come from. It's not in the sunnies lense and it definately should not be in the cameras lense either. Some freaky stuff going on here.
 
Well anyway, if I haven't gone completely crazy by tomorrow I'll be postin this whole outfit.
Have a sunny weekend!
 
 
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti