torstai 4. syyskuuta 2014

Playground Pleats

Pics: Petri H
Skirt: nastygal
Top: old DIY shirt
Shoes: Birkenstock
Hat: so old that I can't remember

Tavallisen päivän tavallinen asu. Käytiin pojan kanssa leikkipuistossa ja leikkipuiston pikkuisella "suihkulähteellä" samalla tuli napattua kuvat päivän asusta. Jalassa mukavuudenhaluisesti birkenstockit ja päällä jotain, missä ei tule järkyttävän kuuma. Päässä ikivanha hattu, joka sopivasti peitti huonon hiuspäivän. Suunnilleen näin jännittävästi tulee normaalina arkena pukeuduttua, jos ohjelmassa on vain leikkipuistossa hikoilua ja siivoamista, kuten tänä päivänä oli.

Meidän lähileikkipuisto on remontin alla parhaillaan, joten ollaan tutkiskeltu muitakin lähialueen leikkipuistoja. Tämä kuvauspaikkana toiminut oli niin hauska paikka, että saatetaan eksyä toistekin vielä. Ainoana miinuksena se, että kunnon hiekkalaatikkoa ei oikein ollut. Poika kun on vielä sen verran pikkuinen, ettei ihan kiipeilytelineisiin voi päästää, olisi hiekkalaatikko aika huippu.
Pärjättiin tänään kuitenkin hyvin liukumäellä ja keinuilla. Ja toki tuossa pikkuisessa suihkulähteessäkin oli saatava möyriä.

//Ordinary outfit on an ordinary day. Today I've done nothing but claned our house and stopped by the playground with our son. I had a need for comfy clothes today so I just put on my Birkenstocks and something light because of the ongoing heat situation. Also added an ond hat to save me from my bad hair day.

We've been looking for good playgrounds around DC, preferrably in northwest of DC.
If you have any tips, please share. We're looking for something nice with a good sandbox.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti