tiistai 14. lokakuuta 2014

Chunky Black Knit

Pics: Petri H
 
Outfit// Sweater: ecotè/ UO / Jeans: River Island / Bag: Free People / Shoes: Nilson / Jewlery: ASOS
 
I'm wearing my favourite ring in these pictures. Do you remember mood rings? I loved mood rings when I was like 12 and apparently I still do. I actually love this ASOS one so much that I got it in silver tone too. Unfortunately it didn't come with any instruction so I have no idea what my mood is. :D Do you recall how the color coding went with these?  As for the rest off my outfit, easy and comfortable as most of the time. I wore this as we stopped by Urban Outfitters in Georgetown last Sunday. I found a beautiful flower maxi dress from UO but didn't buy it. Now it has been hauting me ever since. I think I might have to go see if it's still there and buy the damn dress. I can see my self wearing it with jeans and a leather biker. I know it might sound like a funny combination but I'm sure it would have worked.
Well, maybe you'll see it later if I end up getting the dress.
 
Have a great tuesday and thanks for reading!
 
Kädessäni on näissä kuvissa tämänhetkinen lempparisormus. Muistatteko vielä ne mielialasormukset, jotka vaihtoivat väriä "mielialan" mukaan? Rakastin niitä ollessani jotain 12-vuotias ja ilmeisesti edelleen. Tämä sormus on itseasiassa niin lemppari, että hankin sen myös hopean sävyisenä. Valitettavasti näissä ei tullut mitään ohjeita mukana, joten ei ole hajuakaan mikä on mielialani. :D Muistaako joku miten ne värikoodit näissä meni?
Loppuasu onkin sitten helppoa ja mukavaa, kuten useimmiten. Nämä vaatteet kiskaisin päälle kun kävimme pyörähtämässä Urban Outfittersissa Georgetownissa viime sunnuntaina. Löysin UOsta superkauniin kukallisen maximekon, mutta en ostanut sitä. Nyt se on kummitellut mielessäni siitä asti. Joudun ehkä vielä käymään siellä uudestaan ja hakemaan sen pirun mekon. Näen sen jo päälläni farkkujen ja nahkatakin kanssa. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta olen varma, että se olisi loistoyhdistelmä.
Ehkä vielä näettekin sen, jos käyn hakemassa sen mekon.
 
Ihanaa tiistaita ja kiitos, että kävit kurkkaamassa!
 
 
Laura
 
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti